logo small SwingPatterns Inschrijven Over ons Lessen Lindy Hop
header
Over ons

Onstaan

SwingPatterns is een vereninging die wil bijdragen tot het in stand houden van de Lindy Hop en Swing Dance scene in Gent en omstreken. De vereniging werd opgericht door Heiko Verhelst toen feestzaal Cocteau een nieuwe dansleraar zocht. Dat was in april 2017. Ondertussen heeft SwingPatterns al meer dan 100 lessen gegeven.

Leraars

Je zal hoofdzakelijk les krijgen van Laura en Heiko.

Heiko startte met Lindy Hop in september 2013. Hij volgde honderden uren les in verschillende dansscholen in Gent en gaat nog regelmatig op buitenlandse dansstage. Je komt hem ook af en toe als gastdocent tegen in andere Gentse dansscholen.

Laura danst al zo lang als ze zich kan herinneren. Zoals zovelen leerde ze Lindy Hop kennen op de Gentse Feesten schreef ze zich in voor Lindy Hop lessen. Ze had er al meerdere lessenreeksen op zitten toe ze begon met lesgeven bij SwingPatterns. Danzij Laura krijgen de volgers tijdens de les specifieke tips over de bewegingen en de styling.

Feestzaal Cocteau

SwingPatterns heeft het geluk om gebruik te kunnen maken van feestzaal Cocteau. Het is een mooie zaal met een houten dansvloer. Precies wat Lindy Hoppers nodig hebben. Tijdens de lessen is er altijd iemand van de zaal aanwezig. Dat maakt het voor de leraars en leerlingen lekker gemakkelijk.